Faaborg

Adresse

Faaborg
Smedemestervej 2
5600 Faaborg

Åbningstider

(Telefonerne åbner først kl. 8.00)

Salg
Mandag - Torsdag
8.30 - 17.00
Fredag
8.30 - 15.00
Søndag
13.00 - 16.00

Salgsafdelingen lukket Søndag i lige uger.

Værksted / Reservedele
Mandag - Torsdag
7.30 - 15.30
Fredag
7.30 - 15.00

Mogens Frederiksen Automobiler, Faaborg

Velkommen til vores afdeling i Faaborg, som ligger centralt placeret i forhold til by- og erhvervsmiljø. I vores salgsafdeling finder du altid et stort udvalg af nye og brugte biler og i værkstedet har vi udelukkende topuddannede teknikere som står klar til at servicere din bil.

Skriv til os her   Ring til 62 61 95 88   Find os på Google maps her

Alle

Salg

Ny Toyota

MFA Biler er din bilforhandler i Faaborg. Vi har et stort udvalg af nye og brugte biler fra Toyota, og står altid klar til at vejlede og hjælpe dig – hvad end det er en Toyota benzinbil, dieselbil eller Toyota hybrid.

Hos vores afdeling i Faaborg finder du altid nye flotte Toyota'er i udstillingen. Uanset om du køber en ny bil eller en brugt bil hos os, får du altid den samme gode service. Vores mission er nemlig at holde alle kunder godt kørende og herigennem løse ethvert bil-behov til fuld tilfredshed. For os er det vigtigt at skabe den bedste biloplevelse for alle vores kunder og ambitionen er ganske enkelt: Fuldstændig tilfredshed!

Stort udvalg af brugte biler

Vi har altid et stort udvalg af brugte biler - Toyota  - men også andre lækre bilmærker som BMW, Opel, Ford, Volkswagen mm.

Skal din bil til reparation?

Alle bilmærker er velkomne på vores Autoværksted - også selvom det ikke er Toyota. Vi er Autoriseret Toyotaværksted. Om det er et stort serviceeftersyn, kvick plus service, olieskift, bremser, nye dæk eller udskiftning af mekaniske dele, så klarer vores super team af mekanikere autoreparationen.

Reservedele og biltilbehør

Vi har et stort udvalg af Toyota reservedele og originalt udstyr. Autotilbehør - alt lige fra viskerblade, vinterdæk, sommerdæk, måtter, tagbøjler, cykelholdere mm. - hvis vi ikke har det på lager, kan vi hurtigt skaffe det du står og mangler til din bil.

Mens du venter...

Mens vi servicerer din bil, byder vi altid på frisk kaffe og dagens avis. Du kan også bruge ventetiden på at læne dig tilbage i en af vores behagelige lænestole og se fjernsyn eller gå rundt og se vores flotte udstillede biler.