Toyota Bilforsikring

En Toyota forsikring er en løsning speciel til Toyotas biler og kommer med mange fordele. Da bilforsikring til Toyota er et samarbejde mellem Toyota og Codan, betyder det, at du får nogle fordele på en forsikring gennem Toyota, som du ikke vil gøre i samme grad hos andre forsikringsselskaber.

Skulle du være så uheldig at få en skade på din bil, fortjener din Toyota den allerbedste behandling - det får den på vores autoriserede værksteder.

Toyota bilforsikring er både til private og erhvervsbiler med en totalvægt på maks. 3.500 kg. - Dog ikke biler, der transporterer varer for andre, eller taxaer.

Du har mulighed for at vælge Toyota Bilforsikring, når du køber en ny eller brugt Toyota hos os. Hvis du allerede har en Toyota, men ønsker et tilbud på Toyota Bilforsikring, klarer vi naturligvis også det.

Dine fordele ved at vælge Toyota bilforsikring:

 • Elitebilist på 3 år.
 • Tre års garanti på forsikringsreparationer.
 • Lånebil i reparationstiden.
 • Du får altid tilbudt, at bilen bliver repareret på et Toyota-værksted.
 • Du får altid tilbudt, at der bliver brugt originale reservedele.
 • Kort reparationstid, da vi kender bilen og har hurtig adgang til alle reservedele.
 • Grundigt tjek af bilens generelle tilstand ifb. med skader.
 • Førerpladsdækning uden merpris.
 • Ingen merpris for trækkrog.
 • Præmienedsættelse, når bilen er 10 år eller ældre.
 • Vask og støvsugning af bilen efter reparation.
 • Mulighed for maskinskadedækning.
 • Mulighed for udvidet nyværdierstatning.

Vi tager hånd om din bil

Det er vigtigt at få din Toyota repareret efter fabrikkens foreskrifter efter et uheld. Det har ikke alene en stor betydning for bilens sikkerhed, men også for gensalgsværdien.

Vores 5 værksteder er autoriserede Toyota værksteder - det betyder bla at vores teknikere er specialuddannede og opbygger bilen fuldstændig efter fabrikkens foreskrifter. Vi benytter udelukkende originale reservedele ved reparation.

Du kan kun købe bilforsikringen, hvis du ikke er opsagt af andre selskaber, ikke er i restance eller registreret i RKI. Forsikringsprisen er inkl. alle afgifter og gebyrer. Der dækkes med de forbehold og undtagelser der følger af policetekster og forsikringsbetingelser.

Toyota Bilforsikring udbydes i samarbejde med Codan Forsikring A/S, CVR 10529638, Gl. Kongevej 60, 1790 København V.

Det får du med Toyota Bilforsikring

Ansvar

Dækker det juridiske erstatningsansvar for skader på personer og ting forvoldt ved bilens brug som køretøj inkl. ved tilkoblet camping eller påhængsvogn.

Kasko

Dækker skader på din bil, hvis du fx får en bule, eller hvis din bil bliver stjålet el-ler udsat for hærværk. Desuden dækker den stenslag i forruden – uden selvrisiko – hvis den kan repareres.

Fastpris

Med fastpris stiger din forsikring ikke automatisk i pris, hvis du får en skade.

Frit kilometerforbrug uden meromkostning

Din forsikringspris er uændret – uanset hvor mange kilometer du kører i din bil om året.

Fri lånebil ved skadereparation

Fri lånebil fra autoriserede Toyota værksteder i hele Danmark – bortset fra ikke-brofaste øer og Grønland. Fri lånebil gælder ved skadereparation, dog ikke glasskade, totalskade eller tyveri.

Månedlig eller årlig betaling

Du kan frit vælge, om du ønsker at betale din Toyota Bilforsikring hver måned eller én gang om året.

Autoriseret Toyota-værksted

Altid mulighed for at få bilen repareret på et autoriseret Toyota-værksted med nye og originale reservedele.

På et autoriseret Toyota-værksted har vi special uddannede teknikere, der opbygger bilen fuldstændig efter fabrikkens forskrifter. De kender din bil ned til den mindste detalje og ved lige præcis, hvor der må skæres i karrosseriet – og ikke mindst, hvor der ikke må. Det er den viden og erfaring, der gør, at du kan være sikker på, at din Toyota er i akkurat lige så sikker og forsvarlig stand efter et uheld, som den var før.

Når vi afleverer din bil igen, har vi selvfølgelig vasket og støvsuget den.