Danmarks bedste billån

Danmarks bedste og mest fordelagtige billån tilbydes af Toyota Finans, fortæller den nyeste undersøgelse foretaget af Forbrugerrådets magasin Tænk Penge, oktober 2018.

Overvejer du at købe en Toyota til privat brug, tilbyder vi dig gennem Toyota Finans flere muligheder for finansiering af din nye bil med meget attraktive og konkurrencedygtige billån.

Med et Toyota Billån får du råd til både ferien og ny bil.

Toyota er i flere år blevet kåret som Danmarks billigste billån i forbrugermagasinet TÆNK.

Er din økonomi god og stabil, har du blandt andet mulighed for at spare flere tusinde kroner i stempelafgift. Du har endda mulighed for at købe bil uden udbetaling.

Se de forskellige muligheder for bilfinansiering nedenfor eller beregn selv dit billån hos Toyota ud fra model, låntype, løbetid osv.

Hvad betyder et billån gennem Toyota Finans for dig?
 • Billån kan fås til nye og brugte biler. 
 • Udbetaling fra 20% af bilens pris, dog minimum kr. 20.000 kr. 
 • Det er muligt at vælge en løbetid på op til 8 år (fabriksny bil). 
 • Valget er dit - du kan vælge mellem variabel eller fast rente. 
 • Tilbehør og ekstraudstyr til en maksimal værdi af 25.000 kr. kan medfinansieres. 
 • Udover almindelige etableringsomkostninger er der ingen månedlige gebyrer ved betaling via Nets.

Billån uden pant

20% og minimum kr. 20.000 i udbetaling
 • Billån fra 20% i udbetaling og minimum kr. 20.000 (Elitelån). 
 • En udbetaling fra 20% sikrer dig en lav, attraktiv og konkurrencedygtig rente. 
 • Biler på op til 5 år gamle. 
 • Løbetid op til 8 år (fabriksny bil).

10% og minimum kr. 10.000 i udbetaling
 • Billån fra 10% i udbetaling og minimum kr. 10.000 (+10-lån). 
 • En udbetaling fra 10% betyder, at du skal betale en lidt højere rentesats end på lån med 20% i udbetaling. 
 • Biler op til 5 år gamle. 
 • Løbetid op til 8 år (fabriksny bil).

0% i udbetaling - bil uden udbetaling
 • Billån uden udbetaling (0-lån). 
 • En udbetaling på 0% medfører, at du skal betale en højere rentesats end på vores andre billån uden pant, men du vil opleve, at den stadig er meget attraktiv og konkurrencedygtig. 
 • Bil uden udbetaling gælder biler der er op til 2 år gamle. 
 • Løbetid på bil uden udbetaling er op til 8 år (fabriksny bil).

 

Få et hurtigt overblik over den totale pris og beregn dit billån her

Hvilken finansiering passer til dig?

Find den bilfinansiering, der passer til dig og din økonomi.

Du kan altid komme ind forbi os, så vi kan rådgive dig og hjælpe dig med at finde den bedste løsning. Vi vil dog altid anbefale dig at optage et billån med kortest mulig løbetid, og helst på maksimalt 6 år (72 måneder). Har du mulighed for det, anbefaler vi også at du lægger en udbetaling på dit lån. Den finansiering vi tilbyder dig, afhænger af vores kreditvurdering af din samlede økonomi.

Forbrugerrådet kårer Toyotas billån som Danmarks bedste

Toyota har Danmarks bedste billån. Sådan lyder konklusionen fra Forbrugerrådet Tænk Penge, der netop har kåret Danmarks bedste billån. Det er femte gang i træk, at Toyotas finansieringsselskab Toyota Finans løber med titlen og kan kalde sig Bedst i Test som udbyder af det bedste og billigste billån i Danmark blandt testens 12 banker og finansieringsselskaber.

Når man skal have finansieret købet af sin nye bil, bør man vælge Toyotas finansieringsselskab Toyota Finans. I hvert fald hvis man går efter Danmarks bedste og mest fordelagtige billån.

En helt ny undersøgelse foretaget af Forbrugerrådets magasin Tænk Penge placerer nemlig Toyota helt i top blandt 12 banker og finansieringsselskabers billån, og den japanske koncern kan dermed kalde sig Bedst i Test for femte gang i træk.

Toyotas magtdemonstration inden for attraktive billån understreges af, at undersøgelsens næstbedste billån er hele 8.500 kr. dyrere end bilfinansieringen hos Toyota Finans, mens der er over 46.000 kr. i forskel fra testens værste billån til Toyota.

Hos Toyota glæder man sig naturligvis over resultatet og over, at man nu for femte gang i træk har fået Forbrugerrådets anerkendte blåstempling.

"Selv om vi nu har vundet fem gange i træk, er glæden bestemt ikke blevet mindre over Forbrugerrådets kåring. Vi arbejder hele tiden på altid at sætte vores kunder først, og det er vigtigt for os, at Toyota-bilejere altid kan være sikre på, at de hos os får markedets lavest mulige månedlige låneudgifter og også derigennem opnå en øget glæde ved deres Toyota," siger pressechef Anders Tystrup hos Toyota Danmark.

Betydelig forskel på billån

Forbrugerrådets grundige test af billån tager udgangspunkt i et eksempel, hvor der skal købes en særdeles veludstyret familiebil i mellemklassen – som fx Toyota Auris Hybrid – til 255.000 kr. Undersøgelsen viser, at der er markant forskel mellem testens bedste billån og de øvrige. De samlede omkostninger ved Toyotas lån er således blot 19.576 kr., mens det dyreste koster knap 66.000 kr.

Toyotas får som den eneste i undersøgelsen endnu en gang vurderingen ”meget god” af Forbrugerrådet og en samlet bedømmelse på 85 procent. Næstbedste ligger hele 18 procentpoint efter med 67 procent, mens den dårligste scorer blot 25 procent.

En af årsagerne til Toyotas præstation i testen skal findes i en grundlæggende filosofi om, at på trods af noget er rigtig godt, kan det altid blive endnu bedre, fortæller Anders Tystrup fra Toyota. Det omhandler alt lige fra bilmærkets biler til områder som kundeservice og finansiering.

"Vi søger altid at optimere alle forhold for Toyota-kunderne, og vores lave omkostninger ved finansiering gavner kunderne meget direkte. Sammenholdt med at FDM og Loyalty Groups tilfredshedsundersøgelse AutoIndex i 16 år i træk har kåret Toyota til at have de mest tilfredse kunder hos forhandlerne og på værkstederne, håber vi, at endnu flere danskere vil have Toyota med i overvejelserne, næste gang de skal ud og have ny bil," forklarer Anders Tystrup.

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere her

OK