Din lokale Toyota ekspert

Hos MFAbiler er vi Autoriseret Toyota forhandler og værksted og vores mål er at holde dig godt kørende.

Derfor tilbyder vi alt fra køb af ny Toyota, brugt bil, bilfinansiering, forsikring, serviceaftaler, originale Toyota reservedele, bilreperation og meget, meget mere. Og vi rådgiver dig altid, så du får de løsninger, der passer til netop dine behov.

Autoriseret Toyota forhandler

Mogens Frederiksen Automobiler er navnet på de 4 bilhuse, vi har i bilforhandler Odense V, bilforhandler Odense M, bilforhandler Svendborg og bilforhandler Nyborg. Vi er autoriseret Toyota forhandler og værksted i alle 4 bilhuse - og det er vi stolte af at være.

For mange er vi synonym med Toyota, der er et af verdens største bilbrand og med god grund - eller med mfabiler. Mfabiler er og har i mange år været autoriseret Toyota-forhandler, og det vil vi blive ved med at være.

Du kan altid kontakte os, for en uforpligtende snak omkring dine muligheder.

Er du på udkig efter en ny bil?

I vores fem bilhuse finder du altid et stort udvalg af nye biler fra Toyota. Toyota Aygo, Yaris, Corolla, Rav4 mfl. - vi har altid de sidste nye modeller og hjælper dig gerne med at finde din ideelle Toyota-model. Har du brug for en lille bybil, familiebil, hybridbil eller varevogn? Vi hjælper dig med at finde den.

Stort udvalg af brugte biler

Vi har også altid et stort udvalg af brugte biler - Toyota - men også andre lækre bilmærker som BMW, Opel, Ford, Volkswagen mm.

Uanset om du køber en ny bil eller en brugt bil hos os, får du altid den samme gode service. Vores mission er nemlig at holde alle kunder godt kørende og herigennem løse ethvert bil-behov til fuld tilfredshed. For os er det vigtigt at skabe den bedste biloplevelse for alle vores kunder og ambitionen er ganske enkelt: Fuldstændig tilfredshed.

En vigtig del af en bilhandel er prøveturen.

At sidde bag rattet og fornemme bilens gode egenskaber, giver det bedste indtryk af bilen. Efter prøveturen har du et godt grundlag til at vurdere om bilen lever op til dine forventninger og dækker dine behov.

Derfor er du altid velkommen til at komme ind i en af vores fem afdelinger og få en gratis prøvetur i en af vores kvalitetsbiler.

Få en vurdering af din bil

Har du en ældre bil i indkørslen, og er du i tvivl om, det er på tide at udskifte den til en ny? Du kan få en hurtig forhåndsvurdering over hvad din bil er værd og beregne bytteprisen.

For at få en helt nøjagtig vurdering, skal du kigge forbi et af vores bilhuse så vi kan se bilen fysisk og dermed vurdere dens stand.

Skal din bil på værksted?

På vores værksteder er ALLE bilmærker velkomne - også selvom det ikke er Toyota - og vores dygtige teknikere tager sig altid godt af din bil. De bliver løbende uddannet, så de er helt opdaterede på, hvordan de bedst og mest effektivt servicerer din bil.

Så du kan trygt bestille tid hos et af mfabiler´s fire værksteder. Vi er autoriseret værksted af Toyota i alle afdelinger. Er din bil et andet mærke, så kan vi selvfølgelig også hjælpe dig - vi servicerer alle bilmærker.

Vi er tidligere Hyundai forhandler og har derfor en stor viden og erfaring inden for reperation af Hyundai også. Og så er vi Autoriseret Toyotaværksted.

Om det er et stort serviceeftersyn, kvick plus service, airconservice, synstest, nye dæk, hjulopbevaring eller udskiftning af mekaniske dele, så klarer vores super team af mekanikere autoreparationen.

Reservedele og biltilbehør.

Vi har et stort udvalg af originale Toyota reservedele og originalt udstyr. Reservedele, ekstraudstyr, merchandise og bilpleje - alt lige fra viskerblade, vinterdæk, sommerdæk, måtter, tagbøjler, cykelholdere, adblue, bilbatteri, motorolie, pærer og meget, meget mere.

Hvis vi ikke har det på lager, kan vi hurtigt skaffe det du står og mangler til din bil.

Dækcenter 

Vi er altid klar på et af vores værksteder til at hjælpe dig med at skifte dine dæk - uanset hvilket mærke du har. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt det er tid til dækskift, så rådgiver vi dig gerne. Vi hjælper naturligvis også med afbalancering af dine hjul og så kan vi også tilbyde dig hjulopbearing, så du slipper for at have dem stående.

Hvorfor skal du handle med os?

Vi stiller store krav

Vi stiller store krav til os selv, så om du går ind i salgsafdelingen eller på værkstedet, så kan du altid forvente at få fremragende service. Alle vores sælgere og mekanikere er uddannede og opdateret med den nyeste viden, så de hurtigt kan hjælpe dig med din bil.

Uanset hvilken afdeling, du kommer ind til og med hvilket ærne, vil du altid opleve at blive mødt med: Kvalitet - Seriøsitet - Professionalisme

Kvalitet

Som autoriseret Toyota forhandler sælger vi udelukkende kvalitetsbiler. For os er kvaliteten yderst vigtig, for at sikre alle vore kunder en god biloplevelse.

Seriøsitet

Vi tager alle vores kunder seriøst. Det er ikke os, der skal afgøre, om dit problem er stort eller lille.

Uanset hvad du henvender dig med til os, tager vi det alvorligt og behandler det hurtigt og kompetent.

Professionalisme

Alle vores medarbejdere er top-professionelle og kender 100% til alle forhold omkring vores biler og produkter. Vores holdning er, at alle mennesker - uanset om de er kunder, leverandører eller ansatte har krav på en ordentlig behandling.

Vore største vision

Hos os er den største vision at skabe den bedste biloplevelse for alle vores kunder og vores mission er at holde alle kunderne godt kørende og herigennem løse ethvert bil-behov til fuld tilfredshed.