Sælg bil uden bøvl med Solgt.com

  • Gratis og fair vurdering af din bil ift. aktuel markedspris
  • Ingen besværlig oprettelse af profil og salgsannonce
  • Ingen useriøse henvendelser
  • Pengene i hånden indenfor 48 timer
  • Hurtigt vurderingstjek hos valgfri forhandler
  • Garanteret salg til vurderingsprisen

1 - 2 - 3 - Så nemt er det

1. Gratis og fair tilbud på din bil

Indtast bilens nummerplade i feltet ovenfor og efterfølgende kilometerstand, så udregner vores prisrobot automatisk en tilbudspris ift. markedet.

2. Hurtigt vurderingstjek hos valgfri forhandler

Ønsker du at gå videre med salget, kører du forbi en Solgt.com autoriseret forhandler, når det passer dig. Her tjekker vi, om bilens faktiske stand og udstyr kræver en mindre justering af tilbudsprisen.

3. Garanteret salg til vurderingsprisen

Når bilen er tjekket, står garantivurderingen ved magt, og du kan vælge at sælge bilen lige der. Eller lade den indgå i en byttehandel, hvis du ikke gider gå hjem. Du bestemmer..

Solgt.com gør det nemt for dig at sælge din brugte bil. En avanceret prisrobot finder automatisk din bils tilbudspris ud fra en masse data, og forudsat, at standen er som forventelig ift. årgang og kilometerstand, så skal én af vores forhandlere købe din bil til prisen.
Læs mere på solgt.com

Solgt.com er ejet af indkøbsforeningen Techno Danmark F.M.B.A `s medlemmer og består dermed af et landsdækkende netværk af Danmarks største autoriserede bilforhandlere med én fælles mission: At gøre det så nemt for dig at sælge din brugte bil, som overhovedet muligt. Hvordan? En kunstig intelligens, der henter data fra stort set alle bilhandlere i landet udregner automatisk din bils værdi. Og forudsat, at bilens stand er som man kan forvente ift. årgang og kilometerstand, så skal én af vores forhandlere købe din bil til tilbudsprisen. Det eneste, du skal indtaste, er nummerplade, servicestand og kilometerstand. Ingen besværlig oprettelse af profil eller salgsannonce, kort sagt intet bøvl. Bare helt solgt og pengene i hånden indenfor 48 timer.